Bio
Hier zou ik jullie dus moeten vertellen dat ik zong in een kerk-koor toen ik op tienjarige leeftijd begon met drumles.

Ik zou jullie moeten vertellen dat ik, na zanger en drummer te zijn geweest in de middelbare school-band, zanger werd in een rockband genaamd Apple, waarvan de eerst demo gekozen werd tot "demo van de maand" in de Aardschok Magazine, waardoor we oa. 't voorprogramma voor de Golden Earring hebben gedaan.

Ik zou jullie moeten vertellen dat ik met mijn huidige coverband, The Peachkings, waarin ik zing en akoestische gitaar speel, ongeveer 3-6 keer per maand op feestjes en in kroegen etc. optreed.
En dat we optredens hebben gedaan in oa. Duitsland, Belgie en Portugal (toch een stukje jongensdroom: met je gitaar het vliegtuig in om in het buitenland te spelen!).

Op deze plek zou ik kunnen uitwijden over hoe ontzettend tof het is om het voorprogramma te doen voor oa. Grammy award winnaar Flaco Jimenez, Venice, Bløf, De Kast, Volumia, Rob de Nijs en Di-rect etc.
En hoe leuk en waardevol het spelen van covers is (ik speel eens in de zoveel tijd met een seventies tribute band 7T-Rox).

Maar al die informatie is behoorlijk saai vind ik (ik zou nu al de tong op m'n schoenen hebben, pfff.!)

Er zijn echter een paar dingen die ik jullie wel wil laten weten, namelijk, dat het schrijven van eigen nummers iets is waar ik sinds Apple al mee bezig ben en dat het voor mij een continue bron van levensvreugde is (Ik kan héél blij worden als ik met mijn gitaar thuis op de bank nummers aan 't schrijven ben!).

Een ander ding is dat, ondanks het feit dat ik al meer dan 10 jaar op allerlei podia heb gestaan, er op de een of andere manier altijd een drempel was om alleen met mijn gitaar op te treden.

Maar sinds ik mee mocht doen met de voorronde van van de Amsterdamse singersongwriter competitie Mooie Noten in maart 2005, weet ik dat het vertolken van eigen werk in mijn eentje echt te gek is. Dus toen ik in mei 2005 in Paradiso speelde tijdens de halve finale van Mooie Noten voelde dat voor mij als een mijlpaal; bijna al mijn helden hebben onder dat dak gespeeld !

Sindsdien treed ik zeer regelmatig op. Ik was 't voorprogramma voor 16 Down en in augustus 2006 was ik de support act voor de californische band ALO (Animal Liberation Orchestra) in de Melkweg in Amsterdam.

Invloeden en helden: Prince, Van Halen, Stevie Wonder, Led Zeppelin, James Taylor, Donny Hathaway, Lenny Kravitz, Jeff Buckley, Dave Matthews, Jack Johnson, John Mayer, Jason Mraz, Richie Kotzen, Amos Lee etc.

....goed, een echte liedjessmid, vervalt niet in herhaling dus het blijft interessant...
(Jury-rapport Grote Prijs van Nederland 2004)

....goede uitstraling....goede stem....
(Jury-beoordeling Mooie Noten 2005)